Foto

Jag hjälper dig gärna med enkel fotografering av natur, hus, personer, bilar, teknisk utrustning, föremål eller valfria objekt till både privata och affärsmässiga ändamål. Syftet kan t.ex. vara hemsidor, husförsäljningar, annonser, trycksaker/marknadsföringsmaterial eller spridning bland släkt och vänner. Min utrustning består av digital systemkamera med extern blixt av märket Nikon. Jag är en enkel hobbyfotograf och antar därför inte svåra utmaningar som proffs bör utföra, t.ex. bröllop, studioporträtt och katalogbilder.

För video så begränsar jag mig helst till föremål för försäljning eller visning på internet, t.ex. bilar, hus, teknisk utrustning, butikssålda produkter. Min utrustning är en digital videokamera av märket Canon.

Givetvis kan jag även hjälpa till med viss bildredigering samt uppladdning på internet om så önskas. Högupplöst inscanning av gammaldags bilder eller omvandling av digitala bilder från ett format till ett annat kan jag också bistå med.

Om det rör sig om ett stort antal bilder som behöver tas och redigeras så kan jag utnyttja mitt kontaktnät för att arbetet ska fördelas på flera personer och gå snabbare.